Hvem er vi


Hvem er vi

Phone 23717169


Lisa Jespersen 
Jeg er uddannet personlig træner (hos Well-come), ACT (Advanced Circuit Training), som er crossfit træning, aerobic og bike instruktør. Jeg har undervist i Aerobic i mere end 20 år, bike i 13 år og ACT i 3½ år. Desuden har jeg løbet, siden jeg var 10 år gammel og har blandet andet løbet konkurrenceløb og gennemført 3 marathonløb.

Jeg kan lide at holde min krop i form med både konditions- og styrke træning og meget gerne i naturen. Det styrker vores helbred og gøre vores dagligdag meget lettere.
“Jeg tror på, at mennesker kan flyttes i en sundere og mere livsglad retning, hvis de vil - uanset hvilket trænings- og vægtniveau, de starter med - og jeg kan hjælpe dem”.

Relavante uddannelser: Aerobic instruktør 1992 - Bike instruktør 2000 - ACT (Crossfit) instruktør 2009 - Fitness instruktør 2013 - Personlig træner 2013- Kostvejlederuddannelse ved Henriette Søvind 2016/2017Udover ovenstående erfaringer, har jeg mere end 30 års erfaring for løbetræning.

Mikkel  Vestergård

Billede og tekst er på vej

Pia Jepsen

Billede og tekst er på vej


Thomas Moltsen

Uddannet idrætspædagog, idrætslærer, klatreinstruktør, havkajakinstruktør samt Crossgym instruktør.

Underviser i Outdoor Cross Training.

Har dyrket kampsport og diverse boldspil. Dyrker mountainbike, løb, slåsgymnastik og carportstræning.

Jeg er en stor tilhænger af at træne alsidigy og funktionelt. Det vil være tilstrækkeligt at specialisere sig i en disciplin, hvis omverden kun bød på en bestemt slags udfordring. Kroppen skal trænes til at være omstillingsparat og hurtigt kunne veksle mellem flere typer arbejde. Deltagere på holdene vil nok erfare, at jeg elsker at pointere vigtigheden i at programmere tung styrketræning ind i ugens træningsprogram. Anja Brøndtved Løbe- og gåinstruktør.
Uddannet aerobicinstruktør og løbecoach. Jeg elsker at være aktiv og har altid trænet indenfor forskellige sportsgrene, herunder boksning, svømning, aerobic, outdoor cross training og løb. Løb er for mig en fantastisk måde at få trænet, når det lige passer ind samtidig med, at man kommer ud og får frisk luft. Intet giver mere energi og glæde end en skøn  løbetur.
Som løbecoach får jeg muligheden for at hjælpe deltagerne i gang med at løbe og finde løbeglæden. Samtidig prioriterer jeg, at deltagerne får styrket musklerne, som hjælper på hastigheden og mod skader.
Thomas Boutrup Jensen

Uddannet Crossgym instruktør. Underviser Crossgym, TRX samt OCR løbs  teknik, samt Outdoor Cross Training